My Massive Cock: Joe over zijn 24 centimeter lange geslachtsdeel (video)

My Massive Cock: Joe over zijn 24 centimeter lange geslachtsdeel (video)

Maandag 8 mei 2023 om 13:16

Dat mannen vaak bezig zijn met de lengte van hun geslachtsdeel is een cliché waar we inmiddels bekend mee zijn, maar dat groter niet altijd beter is bewijst de Videoland-docu My Massive Cock. Bekijk hieronder een fragment met Joe over zijn 24 centimeter lange geslachtsdeel.

Lees verder onder de video.

<em>My Massive Cock</em>: Joe over zijn 24 centimeter lange geslachtsdeel (video) Dat mannen vaak bezig zijn met de lengte van hun geslachtsdeel is een cliché waar we inmiddels bekend mee zijn, maar dat groter niet altijd beter is bewijst de Videoland-docu My Massive Cock. Bekijk hieronder een fragment met Joe over zijn 24 centimeter lange geslachtsdeel. Lees verder onder de video. Lees hier de recensie van My Massive Cock. Grijze joggingsbroekJoe is 1.68 m lang en zijn geslachtsdeel 24 cm. Hij vertelt lachend dat het kiezen van onderbroeken soms lastig is en dat veel mensen op straat naar zijn kruis kijken. Volgens Videoland-kijkers moet hij dan maar geen grijze joggingsbroek aantrekken: "Vooral een grijze joggingsbroek aandoen", schrijft ene Ayla onder de video. Vanaf 7 mei 2023 is de documentaire My Massive Cock te zien op Videoland. |

Lees hier de recensie van My Massive Cock.

Grijze joggingsbroek
Joe is 1.68 m lang en zijn geslachtsdeel 24 cm. Hij vertelt lachend dat het kiezen van onderbroeken soms lastig is en dat veel mensen op straat naar zijn kruis kijken. Volgens Videoland-kijkers moet hij dan maar geen grijze joggingsbroek aantrekken: "Vooral een grijze joggingsbroek aandoen", schrijft ene Ayla onder de video.

Vanaf 7 mei 2023 is de documentaire My Massive Cock te zien op Videoland.

|

Actuele video's

Meer actuele video's