Recensie: My Massive Cock levert bewijs dat groter niet altijd beter is

Recensie: My Massive Cock levert bewijs dat groter niet altijd beter is
'Shockerende' documentaire op Videoland

Film :

Vanaf zondag 7 mei staat de film My Massive Cock op Videoland. Dat 'wij mannen' vaak bezig zijn met de lengte van ons 'ding' is een cliché waar we inmiddels bekend mee zijn, maar dat groter niet altijd beter is bewijst deze typische 'shockdoc'. Lees hier de recensie van My Massive Cock.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Gêne
Mannen met uitzonderlijk grote penissen vertellen hoe dit hun leven heeft beïnvloed, van de gêne van starende mensen en problemen met kleding tot ongemakkelijke seks en zelfs het veroorzaken van verwondingen bij hun partners.

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 59% | IMDb ★ 5,3

Deze documentaire volgt het format van de klassieke 'shockdoc', ofwel shockeren om het shockeren. Terwijl het onderwerp zich perfect leent om gêne en vooroordelen de wereld uit te helpen, want is het eigenlijk wel een 'goed ding', het hebben van een grote penis? Waar programma's als Vandaag Inside regelmatig grappen over het hebben van een groot geslachtsdeel, bewijst deze documentaire op sommige vlakken het tegenovergestelde. Toch is het jammer dat documentairemaker Mike Nicholls de echte diepgang niet opzoekt en blijft hangen bij thema's als 'waarom dames alleen in het ding geïnteresseerd zijn en niet in de mens die er aan hangt'. 2,5 ster.

Bron: Channel4

Vanaf 7 mei 2023 is My Massive Cock te kijken op Videoland. Genre: documentaire. Tijdsduur: 47 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's