Zien: pers vraagt Songfestival-delegatie om meer transparantie, 'Open up!'

Zien: pers vraagt Songfestival-delegatie om meer transparantie, 'Open up!'

Woensdag 10 mei 2023 om 20:17

Er moet wéér een landelijk Songfestival komen! 'Dit was een aanfluiting'

RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade steekt zijn mening niet onder stoelen of banken, het was een afgang in Liverpool afgelopen dinsdag. Er is al veel geschreven en gezegd over onze Songfestivalinzending dit jaar en dat lijkt nog lang niet afgelopen te zijn, na de uitschakeling, afgelopen dinsdag.

Open Up
Het neerbuigende gedrag van de Nederlandse delegatie spreekt boekdelen. Niemand wil vertellen wat er nou allemaal fout is gegaan tijdens de voorbereidingen van onze Songfestival-act. Jan Smit en Cornald Maas, die beiden in de 'elite club' die het songfestivalcomité heet zitten, willen nergens een reactie opgeven. Terwijl we de afgang van afgelopen dinsdag mede aan hen te danken hebben. Ook AVROTROS wil geen commentaar geven op de gang van zaken rond het Songfestival. Iedereen lijkt weg te lopen van hun verantwoordelijkheid. Meer inzicht in het selectieproces, daar lijkt de pers en het Nederlandse volk om te vragen. “Open up”, zoals Aran Bade zegt. Zal een nationale voorronde de oplossing zijn voor al onze problemen?

Kijk hier alles terug van het Eurovisie Songfestival 2023

Mia en Dion
Mia en Dion hebben hun wegen, na de ramp van dinsdag, letterlijk gescheiden. Mia Nicolai is direct op een vlucht naar Amsterdam gestapt, terwijl Dion met zijn familie in Liverpool blijft om wat rond te gaan kijken. Een toekomst voor dit duo lijkt hiermee ver weg te zijn. Nu is de vraag ook, zitten de Nederlanders wel te wachten op nieuwe muziek van Mia of Dion? Of heeft dit Songfestival-avontuur hun carrière voor eeuwig geschaad?

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zien: pers vraagt Songfestival-delegatie om meer transparantie, 'Open up!' Er moet wéér een landelijk Songfestival komen! 'Dit was een aanfluiting' RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade steekt zijn mening niet onder stoelen of banken, het was een afgang in Liverpool afgelopen dinsdag. Er is al veel geschreven en gezegd over onze Songfestivalinzending dit jaar en dat lijkt nog lang niet afgelopen te zijn, na de uitschakeling, afgelopen dinsdag. Open UpHet neerbuigende gedrag van de Nederlandse delegatie spreekt boekdelen. Niemand wil vertellen wat er nou allemaal fout is gegaan tijdens de voorbereidingen van onze Songfestival-act. Jan Smit en Cornald Maas, die beiden in de 'elite club' die het songfestivalcomité heet zitten, willen nergens een reactie opgeven. Terwijl we de afgang van afgelopen dinsdag mede aan hen te danken hebben. Ook AVROTROS wil geen commentaar geven op de gang van zaken rond het Songfestival. Iedereen lijkt weg te lopen van hun verantwoordelijkheid. Meer inzicht in het selectieproces, daar lijkt de pers en het Nederlandse volk om te vragen. “Open up”, zoals Aran Bade zegt. Zal een nationale voorronde de oplossing zijn voor al onze problemen? Kijk hier alles terug van het Eurovisie Songfestival 2023 Mia en DionMia en Dion hebben hun wegen, na de ramp van dinsdag, letterlijk gescheiden. Mia Nicolai is direct op een vlucht naar Amsterdam gestapt, terwijl Dion met zijn familie in Liverpool blijft om wat rond te gaan kijken. Een toekomst voor dit duo lijkt hiermee ver weg te zijn. Nu is de vraag ook, zitten de Nederlanders wel te wachten op nieuwe muziek van Mia of Dion? Of heeft dit Songfestival-avontuur hun carrière voor eeuwig geschaad? Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Duncan Laurence op felle ruzie met liedjesschrijver: 'Ik hoop dat we elkaar gaan zien' (video) Bekijk deze video » Zien: optreden Mia & Dion met 'Burning Daylight' in halve finale Songfestival 2023 Bekijk deze video » Songfestival: Mia en Dion reageren op uitschakeling in halve finale Bekijk deze video » Zweden tijdens halve finale Songfestival: Loreen maakt indruk met Tattoo Bekijk deze video » Finland (Käärijä) tijdens halve finale Songfestival: Cha Cha Cha Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: pers vraagt Songfestival-delegatie om meer transparantie, 'Open up!'


Actuele video's

Meer actuele video's