Heftig! Schietende politie in Den Hoorn: 'Beetje cowboygedrag' (Hart van Nederland)

Heftig! Schietende politie in Den Hoorn: 'Beetje cowboygedrag' (Hart van Nederland)

Heftig! Schietende politie in <em>Den Hoorn</em>: 'Beetje cowboygedrag' (<em>Hart van Nederland</em>) In een wijk in Den Hoorn werden bewoners opgeschrikt door een achtervolging en schietende politie. Een auto met een Frans kenteken werd aangehouden en de inzittende moest uitstappen. Deze ging er echter vandoor waarop de politieagent er schietend achteraan ging. Diverse getuigen doen verhaal in Hart van Nederland over het 'gekkenhuis' dat het in de wijk van Den Hoorn was. Eén van de getuigen vertelt: "Beetje cowboygedrag!" Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Wat vinden Nederlanders van het natste voorjaar ooit? 'Waardeloos!' Bekijk deze video » Carice van Houten en S10 in actie om identiteit onbekende doden te achterhalen (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Er moet wéér een landelijk Songfestival komen! 'Dit was een aanfluiting' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 11 mei 2023 om 11:04

In een wijk in Den Hoorn werden bewoners opgeschrikt door een achtervolging en schietende politie. Een auto met een Frans kenteken werd aangehouden en de inzittende moest uitstappen. Deze ging er echter vandoor waarop de politieagent er schietend achteraan ging. Diverse getuigen doen verhaal in Hart van Nederland over het 'gekkenhuis' dat het in de wijk van Den Hoorn was. Eén van de getuigen vertelt: "Beetje cowboygedrag!"

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's