Bekijk: Esmee loopt huilend weg tijdens confrontatie met Job in Eating With My Ex

Bekijk: Esmee loopt huilend weg tijdens confrontatie met Job in Eating With My Ex

Donderdag 11 mei 2023 om 15:24

Zien: Shirley clasht met haar ex

In 2021 winnen Job en Esmee samen het programma 'Love Island'. Niks lijkt het zwaar verliefde koppeltje dan nog in de weg te staan en daarom is de klap dan ook des te groter wanneer Job midden 2022 kenbaar maakt de relatie niet meer te zien zitten. In een nieuwe aflevering van 'Eating With My Ex' confronteert ze Job met zijn gevoelens en dat maakt een heleboel los.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder.

Bekijk: Esmee loopt huilend weg tijdens confrontatie met Job in <em>Eating With My Ex</em> Zien: Shirley clasht met haar ex In 2021 winnen Job en Esmee samen het programma 'Love Island'. Niks lijkt het zwaar verliefde koppeltje dan nog in de weg te staan en daarom is de klap dan ook des te groter wanneer Job midden 2022 kenbaar maakt de relatie niet meer te zien zitten. In een nieuwe aflevering van 'Eating With My Ex' confronteert ze Job met zijn gevoelens en dat maakt een heleboel los. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Eating With My Ex: Going Dutch is sinds vrijdag 28 april te zien op discovery+ en vanaf vrijdag 26 mei ook wekelijks om 22.30 uur bij TLC Eating With My Ex: mislukt huwelijk uit Married At First Sight op tafel Bekijk deze video » Channah confronteert Quentin en wordt emotioneel (Eating With My Ex) Bekijk deze video »
TV :
Bekijk: Esmee loopt huilend weg tijdens confrontatie met Job in Eating With My Ex

Eating With My Ex: Going Dutch is sinds vrijdag 28 april te zien op discovery+ en vanaf vrijdag 26 mei ook wekelijks om 22.30 uur bij TLC

Actuele video's

Meer actuele video's