Roy Donders heeft flink aan zichzelf gesleuteld: 'Dit is de lijst!' (video)

Roy Donders heeft flink aan zichzelf gesleuteld: 'Dit is de lijst!' (video)

Donderdag 11 mei 2023 om 17:53

Roy Donders (32) is onlangs vader geworden. De realityster kan op heel wat kritiek rekenen, maar daar krijgt hij gelukkig niks van mee. Ook hebben Roy en zijn vriendin Michelle een 'apk'tje' gehad, zoals Roy zelf zegt. En die waslijst is flink! De nieuwe reallifesoap met Roy Donders is vanaf nu te zien.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>Roy Donders</em> heeft flink aan zichzelf gesleuteld: 'Dit is de lijst!' (video) Roy Donders (32) is onlangs vader geworden. De realityster kan op heel wat kritiek rekenen, maar daar krijgt hij gelukkig niks van mee. Ook hebben Roy en zijn vriendin Michelle een 'apk'tje' gehad, zoals Roy zelf zegt. En die waslijst is flink! De nieuwe reallifesoap met Roy Donders is vanaf nu te zien. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. De realityserie Roy Donders: altijd wat bijzonders is elke woensdag om 20.30 uur te zien op TLC en discovery+. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder. Bekijk ook Roy Donders voor het eerst met vriendin en kind in realityserie: bekijk de trailer Bekijk deze video » Moeder Roy Donders over realityshow: "Voor mij hoeft het eigenlijk allemaal niet zo" (Shownieuws) Bekijk deze video » Roy Donders realityshow is begonnen: zo ging de eerste aflevering eraan toe Bekijk deze video »
TV :
Roy Donders heeft flink aan zichzelf gesleuteld: 'Dit is de lijst!' (video)

De realityserie Roy Donders: altijd wat bijzonders is elke woensdag om 20.30 uur te zien op TLC en discovery+. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's