Roy Donders voor het eerst met vriendin en kind in realityserie: bekijk de trailer

Roy Donders voor het eerst met vriendin en kind in realityserie: bekijk de trailer

<em>Roy Donders</em> voor het eerst met vriendin en kind in realityserie: bekijk de trailer Bekijk in de video hierboven: Roy Donders en Michelle ondergaan dezelfde cosmetische ingreep We kennen Roy Donders vooral als de zingende realityster die dol is op huispakken en glitters, maar tegenwoordig heeft hij het ook erg druk met zijn gezinsleven. Na meerdere relaties met mannen is hij aan de vrouw gegaan en vond hij de ware liefde in Michelle. Inmiddels hebben zij zelfs een gezin met dochter Romi en wie benieuwd is hoe Roy z’n leven er tegenwoordig uitziet, kan zijn hart ophalen. In de TLC-serie Roy Donders: altijd wat bijzonders wordt Roy weer door camera’s gevolgd, wat kunnen we zoal verwachten? “Gewoon ons leven. Nou ja, gewoon…”, aldus Donders. Bekijk de trailer van Roy Donders: altijd wat bijzonders hieronder. De nieuwe realityserie Roy Donders: altijd wat bijzonders is vanaf woensdag 10 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op TLC en discovery+. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder. Roy Donders en vriendin stellen Romi voor: 'We zijn heel gelukkig' Bekijk deze video » Zien! Eerste beelden van reallifesoap van Roy Donders 'Altijd Wat Bijzonders' (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :
Roy Donders voor het eerst met vriendin en kind in realityserie: bekijk de trailer
Maandag 8 mei 2023 om 14:47

Bekijk in de video hierboven: Roy Donders en Michelle ondergaan dezelfde cosmetische ingreep

We kennen Roy Donders vooral als de zingende realityster die dol is op huispakken en glitters, maar tegenwoordig heeft hij het ook erg druk met zijn gezinsleven. Na meerdere relaties met mannen is hij aan de vrouw gegaan en vond hij de ware liefde in Michelle. Inmiddels hebben zij zelfs een gezin met dochter Romi en wie benieuwd is hoe Roy z’n leven er tegenwoordig uitziet, kan zijn hart ophalen. In de TLC-serie Roy Donders: altijd wat bijzonders wordt Roy weer door camera’s gevolgd, wat kunnen we zoal verwachten? “Gewoon ons leven. Nou ja, gewoon…”, aldus Donders.

Bekijk de trailer van Roy Donders: altijd wat bijzonders hieronder.

De nieuwe realityserie Roy Donders: altijd wat bijzonders is vanaf woensdag 10 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op TLC en discovery+. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's