Moeder Roy Donders over realityshow: "Voor mij hoeft het eigenlijk allemaal niet zo" (Shownieuws)

Moeder Roy Donders over realityshow: "Voor mij hoeft het eigenlijk allemaal niet zo" (Shownieuws)

Woensdag 10 mei 2023 om 12:04

Vanaf 10 mei is Roy Donders' nieuwe realityshow te zien. Om de eerste aflevering van Roy Donders: altijd wat bijzonders in stijl te bekijken, gaf hij een ouderwets Brabants knalfeest en Shownieuws was erbij. Roys ouders en zus Rian waren natuurlijk ook van de partij. Leuk voor hem vindt moeder Nel maar: "Voor mij hoeft het eigenlijk allemaal niet zo!"

Bekijk de video van Shownieuws hieronder

Moeder <em>Roy Donders</em> over realityshow: &quot;Voor mij hoeft het eigenlijk allemaal niet zo&quot; (<em>Shownieuws</em>) Vanaf 10 mei is Roy Donders' nieuwe realityshow te zien. Om de eerste aflevering van Roy Donders: altijd wat bijzonders in stijl te bekijken, gaf hij een ouderwets Brabants knalfeest en Shownieuws was erbij. Roys ouders en zus Rian waren natuurlijk ook van de partij. Leuk voor hem vindt moeder Nel maar: "Voor mij hoeft het eigenlijk allemaal niet zo!" Bekijk de video van Shownieuws hieronder Roy Donders: altijd wat bijzondersDe nieuwe realityserie Roy Donders: altijd wat bijzonders is vanaf woensdag 10 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op TLC en discovery+. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder. Bekijk ook Zien! Eerste beelden van reallifesoap van Roy Donders 'Altijd Wat Bijzonders' (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Heftig: Roy Donders en Michelle ondergaan dezelfde cosmetische ingreep (video) Bekijk deze video » Roy Donders voor het eerst met vriendin en kind in realityserie: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Entertainment :

Roy Donders: altijd wat bijzondersDe nieuwe realityserie Roy Donders: altijd wat bijzonders is vanaf woensdag 10 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op TLC en discovery+. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's