Roy Donders realityshow is begonnen: zo ging de eerste aflevering eraan toe

Roy Donders realityshow is begonnen: zo ging de eerste aflevering eraan toe

<em>Roy Donders</em> realityshow is begonnen: zo ging de eerste aflevering eraan toe Bekijk hierboven een fragment waarin de oma van Roy Donders reageert op zijn tv-show. Eindelijk is het zover, de eerste aflevering van de realityshow van Roy Donders: altijd wat bijzonders is uitgezonden. Samen met zijn vriendin Michelle Bibi zijn al zijn avonturen vastgelegd en daar kan je heerlijk van smullen. In de eerste aflevering is er al een hele hoop gebeurd. "Ik reed tegen het verkeer in", roept Roy. Bekijk het fragment van Roy Donders: altijd wat bijzonders hieronder. De realityserie Roy Donders: altijd wat bijzonders is elke woensdag om 20.30 uur te zien op TLC en discovery+. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder. Heftig: Roy Donders en Michelle ondergaan dezelfde cosmetische ingreep (video) Bekijk deze video » Roy Donders voor het eerst met vriendin en kind in realityserie: bekijk de trailer Bekijk deze video » Moeder Roy Donders over realityshow: "Voor mij hoeft het eigenlijk allemaal niet zo" (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Roy Donders realityshow is begonnen: zo ging de eerste aflevering eraan toe
Donderdag 11 mei 2023 om 14:33

Bekijk hierboven een fragment waarin de oma van Roy Donders reageert op zijn tv-show.

Eindelijk is het zover, de eerste aflevering van de realityshow van Roy Donders: altijd wat bijzonders is uitgezonden. Samen met zijn vriendin Michelle Bibi zijn al zijn avonturen vastgelegd en daar kan je heerlijk van smullen. In de eerste aflevering is er al een hele hoop gebeurd. "Ik reed tegen het verkeer in", roept Roy.

Bekijk het fragment van Roy Donders: altijd wat bijzonders hieronder.

De realityserie Roy Donders: altijd wat bijzonders is elke woensdag om 20.30 uur te zien op TLC en discovery+. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's