Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze aflevering van Flikken Maastricht staat in het teken van een doodgeschoten hartchirurg. Want wat is er nu exact aan de hand met dat incident? Zit er meer achter? WoningovervalEen hartchirurg wordt doodgeschoten aangetroffen in een woning die vreemdgangers kunnen huren voor hun samenkomsten. Is het een ordinaire woningoverval die hem fataal is geworden of heeft het overspel er wel degelijk mee te maken? Rechte padMarion probeert te blijven functioneren, maar blijkt toch te veel last van de eerdere gebeurtenissen te hebben. Wat gaan zij en haar partner Romeo er aan doen om haar weer op het rechte pad te krijgen?
Uitzending :
Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Vrijdag 12 mei 2023 om 21:31

Deze aflevering van Flikken Maastricht staat in het teken van een doodgeschoten hartchirurg. Want wat is er nu exact aan de hand met dat incident? Zit er meer achter?

Woningoverval
Een hartchirurg wordt doodgeschoten aangetroffen in een woning die vreemdgangers kunnen huren voor hun samenkomsten. Is het een ordinaire woningoverval die hem fataal is geworden of heeft het overspel er wel degelijk mee te maken?

Rechte pad
Marion probeert te blijven functioneren, maar blijkt toch te veel last van de eerdere gebeurtenissen te hebben. Wat gaan zij en haar partner Romeo er aan doen om haar weer op het rechte pad te krijgen?

Actuele video's

Meer actuele video's