Schokkend: motorrijders botsen op dijk, meerdere gewonden

Schokkend: motorrijders botsen op dijk, meerdere gewonden

Zaterdag 13 mei 2023 om 15:39

Op een dijk in het Brabantse Andel zijn drie motorrijders gewond geraakt. Dit kwam doordat twee groepen motorrijders met elkaar in botsing kwamen. Een van de motorrijders reed van de dijk af en moest eruit getakeld worden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Schokkend: <em>motorrijders</em> botsen op dijk, meerdere gewonden Op een dijk in het Brabantse Andel zijn drie motorrijders gewond geraakt. Dit kwam doordat twee groepen motorrijders met elkaar in botsing kwamen. Een van de motorrijders reed van de dijk af en moest eruit getakeld worden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook ZIEK: 73-jarige man uit Pijnacker geslagen en omver getrapt door aso-jeugd (video) Bekijk deze video » Heftige beelden van zwaar ongeluk met meerdere auto's op N14 Bekijk deze video » Ongeluk met vier auto's in Rotterdam: totale ravage Bekijk deze video » Finale ESC: welke landen maken kans op de overwinning? Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's