Zien: Nienke Plas maakt grote fashion fout op Bizzey's album release

Zien: Nienke Plas maakt grote fashion fout op Bizzey's album release

Zondag 14 mei 2023 om 10:57

Bizzey presenteerde afgelopen donderdag vol trots zijn nieuwe album FOUR JUNO, en dat deed hij geheel in stijl. Wie te gast was en ook geheel in stijl kwam is Nienke Plas. Alleen maakte ze een grote fashion fout...

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Nienke Plas</em> maakt grote fashion fout op <em>Bizzey's album release</em> Bizzey presenteerde afgelopen donderdag vol trots zijn nieuwe album FOUR JUNO, en dat deed hij geheel in stijl. Wie te gast was en ook geheel in stijl kwam is Nienke Plas. Alleen maakte ze een grote fashion fout... Lees verder onder de video. Pumps"M’n pumps waren opeens ‘flatjes’ nice", schrijft ze op Instagram bij een foto met haar hoge hakken. Tijdens de album releaseparty aan de kust van Zandvoort sprak Shownieuws met Bizzey en met andere BN'ers. Zie de video hierboven. Bizzey noemt dit album zijn "beste werk" tot nu toe. Bekijk Nienke's fashion fout in de Instagrampost hieronder. Bekijk hierboven een Shownieuws-fragment met verschillende BN'ers aan het woord op Bizzey's album release. Bekijk ook Schattige beelden: Kraantje Pappie lacht om vallende dochter met boodschappenkar Bekijk deze video » Vele BN'ers aanwezig bij Bizzey's album releaseparty in Zandvoort (Shownieuws) Bekijk deze video »
Show :
Zien: Nienke Plas maakt grote fashion fout op Bizzey's album release

Pumps
"M’n pumps waren opeens ‘flatjes’ nice", schrijft ze op Instagram bij een foto met haar hoge hakken. Tijdens de album releaseparty aan de kust van Zandvoort sprak Shownieuws met Bizzey en met andere BN'ers. Zie de video hierboven. Bizzey noemt dit album zijn "beste werk" tot nu toe. Bekijk Nienke's fashion fout in de Instagrampost hieronder.

Bekijk hierboven een Shownieuws-fragment met verschillende BN'ers aan het woord op Bizzey's album release.

Actuele video's

Meer actuele video's