Undercover in Nederland gemist? Schaamteloze Adriana ontwijkt vraag over MH17

Undercover in Nederland gemist? Schaamteloze Adriana ontwijkt vraag over MH17

Monday 8 May 2023 om 12:39

Gisteren zagen we in Undercover in Nederland opnieuw Adriana J. Deze vrouw wordt voor verdenking van oplichting opgepakt, want ze gaat maar door en "wat ze nu weer allemaal flikt is gewoon bizar", schrijft SBS6 op Instagram. Bekijk hieronder de hele aflevering via KIJK.nl.

Lees verder onder de video.

<em>Undercover in Nederland</em> gemist? Schaamteloze Adriana ontwijkt vraag over MH17 Gisteren zagen we in Undercover in Nederland opnieuw Adriana J. Deze vrouw wordt voor verdenking van oplichting opgepakt, want ze gaat maar door en "wat ze nu weer allemaal flikt is gewoon bizar", schrijft SBS6 op Instagram. Bekijk hieronder de hele aflevering via KIJK.nl. Lees verder onder de video. Geshokeerd"Oh, meneer Stegeman", zegt Adriana verbaasd als ze Albert ziet. "Ja, ik ben er ook ja", zegt hij streng. Ze lijkt geshokeerd maar probeert wel een gesprek aan te gaan, alleen over de MH17-oplichtingspraktijken ontwijkt ze Alberto's vragen. Bekijk hieronder een fragment met de politie aan Adriana's deur. Undercover in Nederland is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv. Alberto Stegeman bij Jinek over gruweldaden op zorgboerderij in Groningen: "Sadisten" Bekijk deze video » Jinek kijkt niet op van eetstijl Barack Obama: "Zie je, dat eten Amerikanen niet!" Bekijk deze video »
TV :

Geshokeerd
"Oh, meneer Stegeman", zegt Adriana verbaasd als ze Albert ziet. "Ja, ik ben er ook ja", zegt hij streng. Ze lijkt geshokeerd maar probeert wel een gesprek aan te gaan, alleen over de MH17-oplichtingspraktijken ontwijkt ze Alberto's vragen. Bekijk hieronder een fragment met de politie aan Adriana's deur.

Undercover in Nederland is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's