Zondag in Undercover in Nederland: oplichtster Adriana J. wordt aangehouden

Zondag in Undercover in Nederland: oplichtster Adriana J. wordt aangehouden

Sunday 7 May 2023 om 14:33

Vanavond zien we in Undercover in Nederland opnieuw Adriana J. En nee, dit is geen herhaling. Bekijk hieronder een fragment met de politie aan Adriana haar deur.

Bizar
Adriana wordt voor verdenking van oplichting opgepakt. Deze vrouw gaat maar door en "wat ze nu weer allemaal flikt is gewoon bizar", schrijft SBS6 op Instagram. Vanavond zie je de hele aflevering.

Undercover in Nederland is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv.

Zondag in <em>Undercover in Nederland</em>: oplichtster <em>Adriana J.</em> wordt aangehouden Vanavond zien we in Undercover in Nederland opnieuw Adriana J. En nee, dit is geen herhaling. Bekijk hieronder een fragment met de politie aan Adriana haar deur. BizarAdriana wordt voor verdenking van oplichting opgepakt. Deze vrouw gaat maar door en "wat ze nu weer allemaal flikt is gewoon bizar", schrijft SBS6 op Instagram. Vanavond zie je de hele aflevering. Undercover in Nederland is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Video: Kees van der Spek gruwelt van Groningse zorgboerderij Undercover in Nederland Bekijk deze video » Alberto Stegeman bij Jinek over gruweldaden op zorgboerderij in Groningen: "Sadisten" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's