Musical Awards Gala 2023 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Musical Awards Gala 2023 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Musical Awards Gala 2023 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Komende maandag worden voor de 21ste keer de Musical Awards uitgereikt. De rode loper wordt weer uitgerold in het Circustheater in Den Haag om het beste in musicalland te bekronen met prijzen. Alle fragmenten uit deze uitzending Video: spectaculaire opening Musical Awards Gala 2023 met Disney's Adia Bekijk deze video » Musical Awards Gala 2023: Breng Hem Thuis uit Les Misérables (video) Bekijk deze video » Musical Awards Gala 2023 cast Grease zingt Greased Lightnin’ (video) Bekijk deze video » Video: optreden musical Het was Zondag in het Zuiden tijdens Musical Awards Bekijk deze video » VoorproefjeFrits Sissing en Marlijn Weerdenburg presenteren dit jaar de feestelijke liveshow. Tijdens de show zijn er optredens die een voorproefje geven van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. MusicaljaarHet afgelopen jaar zijn er veel grote en kleinere producties in première gegaan die zeer goed zijn ontvangen. 'Het is een prachtig musicaljaar geweest,' laat presentator Frits Sissing weten. Uiteraard krijgen de kijkers een fantastisch voorproefje van de musicals die momenteel en komend seizoen in de theaters te zien zijn. Bekijk ook Pia Douwes ontvangt Oeuvre Award van Stanley Burleson in Musical Awards Gala 2022 Bekijk deze video » Musical Awards, the Kick-Off: cast van The Prom bouwt feestje met 'Sta op en dans' Bekijk deze video » Les Misérables opnieuw te zien in Nederland: bekijk optreden bij Musical Awards: the Kick-off Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Maandag 15 mei 2023 om 22:10

Komende maandag worden voor de 21ste keer de Musical Awards uitgereikt. De rode loper wordt weer uitgerold in het Circustheater in Den Haag om het beste in musicalland te bekronen met prijzen.

Voorproefje
Frits Sissing en Marlijn Weerdenburg presenteren dit jaar de feestelijke liveshow. Tijdens de show zijn er optredens die een voorproefje geven van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn.

Musicaljaar
Het afgelopen jaar zijn er veel grote en kleinere producties in première gegaan die zeer goed zijn ontvangen. 'Het is een prachtig musicaljaar geweest,' laat presentator Frits Sissing weten. Uiteraard krijgen de kijkers een fantastisch voorproefje van de musicals die momenteel en komend seizoen in de theaters te zien zijn.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Musical Awards Gala

Actuele video's

Meer actuele video's