Emotionele Koen Pieter van Dijk tegen Special Forces VIPS: "Mij niet meer bellen"

Emotionele Koen Pieter van Dijk tegen Special Forces VIPS: "Mij niet meer bellen"

Maandag 15 mei 2023 om 10:13

Lees hier onze serierecensie van het huidige seizoen van Special Forces VIPS.

Emotionele <em>Koen Pieter van Dijk</em> tegen <em>Special Forces VIPS</em>: &quot;Mij niet meer bellen&quot; Lees hier onze serierecensie van het huidige seizoen van Special Forces VIPS. Koen Pieter van Dijk heeft heel wat te verduren gekregen in het Videoland-programma Special Forces VIPS: Wie Durft Wint. Zo moet hij twee uur lang op zijn knieën zitten terwijl er ijskoud water over hem heen wordt gegoten. Een behoorlijk beproeving, zo legt hij uit in een nieuwe aflevering van Special Forces VIPS: Ik Geef Op. "Nooit meer"Ook laat hij weten dat hij elke dag een mental breakdown had en nooit meer mee zou willen doen aan deze serie. Toch is hij trots op zichzelf dat hij zover is gekomen. Bekijk een fragment van Special Forces VIPS: Ik Geef Op hierboven. Lees hier waar je Special Forces VIPS kunt kijken. Bekijk ook Anouk Maas noemt Fabrizio knap: "Voordelen met je buitenkant" (Special Forces VIPS) Bekijk deze video » Olympisch kampioene Jorien ter Mors emotioneel in Special Forces, 'ik krijg deze aandacht niet vaak' Bekijk deze video »
Serie :
Emotionele Koen Pieter van Dijk tegen Special Forces VIPS: "Mij niet meer bellen"

Koen Pieter van Dijk heeft heel wat te verduren gekregen in het Videoland-programma Special Forces VIPS: Wie Durft Wint. Zo moet hij twee uur lang op zijn knieën zitten terwijl er ijskoud water over hem heen wordt gegoten. Een behoorlijk beproeving, zo legt hij uit in een nieuwe aflevering van Special Forces VIPS: Ik Geef Op.

"Nooit meer"
Ook laat hij weten dat hij elke dag een mental breakdown had en nooit meer mee zou willen doen aan deze serie. Toch is hij trots op zichzelf dat hij zover is gekomen. Bekijk een fragment van Special Forces VIPS: Ik Geef Op hierboven.

Lees hier waar je Special Forces VIPS kunt kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's