Nienke Plas kijkt op Moederdag terug op heftigste periode uit haar leven: "Heel naar"

Nienke Plas kijkt op Moederdag terug op heftigste periode uit haar leven: "Heel naar"

Maandag 15 mei 2023 om 09:11

Bekend Nederland vierde gisteren Moederdag, voor zangeres en cabaretier Nienke Plas heeft deze dag een extra lading, want dochtertje Harley onderging eerder dit jaar een hartoperatie, het gaat inmiddels gelukkig weer beter met haar.

Tandje grijzer
Het meisje, dat in november 2022 is geboren, was in januari met spoed geopereerd aan haar hart. "Aangeboren hartafwijking noemen de dokters het", schreef de YouTuber destijds op Instagram. Nienke deelde de verdrietige beelden die zijn gemaakt bij het ziekenhuis. Inmiddels gaat het weer goed met Harley: "Het was heel spannend en heel naar", laat Nienke in de onderstaande Shownieuws-video weten. "Ik ben in die periode een tandje grijzer geworden", grapt ze. Haar oudste zoontje snapte niet waarom z'n zusje naar het ziekenhuis moest, hij liet ook wat traantjes. Het leuke aan Moederdag is dat je knutselwerkjes krijgt, laat Nienke weten.

<em>Nienke Plas</em> kijkt op <em>Moederdag</em> terug op <em>heftigste</em> periode uit haar leven: &quot;Heel naar&quot; Bekend Nederland vierde gisteren Moederdag, voor zangeres en cabaretier Nienke Plas heeft deze dag een extra lading, want dochtertje Harley onderging eerder dit jaar een hartoperatie, het gaat inmiddels gelukkig weer beter met haar. Tandje grijzerHet meisje, dat in november 2022 is geboren, was in januari met spoed geopereerd aan haar hart. "Aangeboren hartafwijking noemen de dokters het", schreef de YouTuber destijds op Instagram. Nienke deelde de verdrietige beelden die zijn gemaakt bij het ziekenhuis. Inmiddels gaat het weer goed met Harley: "Het was heel spannend en heel naar", laat Nienke in de onderstaande Shownieuws-video weten. "Ik ben in die periode een tandje grijzer geworden", grapt ze. Haar oudste zoontje snapte niet waarom z'n zusje naar het ziekenhuis moest, hij liet ook wat traantjes. Het leuke aan Moederdag is dat je knutselwerkjes krijgt, laat Nienke weten. Bekijk ook Emotionele Nienke Plas: 'De nachtmerrie voor iedere ouder' Bekijk deze video » Zien: Nienke Plas maakt grote fashion fout op Bizzey's album release Bekijk deze video »
Show :

Actuele video's

Meer actuele video's