Kijkers woest om Undercover in Nederland-uitzending: "Laat het hoofd zien"

Kijkers woest om Undercover in Nederland-uitzending: "Laat het hoofd zien"

Kijkers woest om <em>Undercover in Nederland</em>-uitzending: &quot;Laat het hoofd zien&quot; Gisteren, op zondag 14 mei, zagen we bij SBS6 een schokkend vervolg op het tweeluik van vorig jaar over zelfbenoemde afvalcoaches van minderjarige anorexia-patiënten. Bekijk in de Instagrampost hieronder de heftige confrontatie met een misbruiker. En zie hierboven de hele aflevering van Undercover in Nederland. "Nederland moet gewaarschuwd worden"De kijkers worden woest van de misbruikers in het programma en schrijven onder de Instagramvideo: "Laat gewoon dat hoofd zien! Mensen moeten gewaarschuwd worden. Het had niet mijn kleinkind moeten zijn, want dan...", schrijft een kijker. Lukt het Alberto Stegeman om de crimineel in de boeien te laten slaan? Bekijk de hele aflevering hierboven. Undercover in Nederland is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zondag in Undercover in Nederland: oplichtster Adriana J. wordt aangehouden Bekijk deze video » Undercover in Nederland gemist? Schaamteloze Adriana ontwijkt vraag over MH17 Bekijk deze video »
TV :
Monday 15 May 2023 om 10:53

Gisteren, op zondag 14 mei, zagen we bij SBS6 een schokkend vervolg op het tweeluik van vorig jaar over zelfbenoemde afvalcoaches van minderjarige anorexia-patiënten. Bekijk in de Instagrampost hieronder de heftige confrontatie met een misbruiker. En zie hierboven de hele aflevering van Undercover in Nederland.

"Nederland moet gewaarschuwd worden"
De kijkers worden woest van de misbruikers in het programma en schrijven onder de Instagramvideo: "Laat gewoon dat hoofd zien! Mensen moeten gewaarschuwd worden. Het had niet mijn kleinkind moeten zijn, want dan...", schrijft een kijker. Lukt het Alberto Stegeman om de crimineel in de boeien te laten slaan? Bekijk de hele aflevering hierboven.

Undercover in Nederland is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's