LLDL: ongemakkelijke cursus 'bewegen voor ouderen' valt niet in de smaak bij Erik

LLDL: ongemakkelijke cursus 'bewegen voor ouderen' valt niet in de smaak bij Erik

Dinsdag 16 mei 2023 om 11:26

Gisteren zagen we in Lang Leve de Liefde hoe leuk Aron en Sanne het hadden in de hottub. Vandaag mogen we meekijken tijdens de date van Erik. Onderaan deze pagina zie je een Instagrampost waarin een voorstukje te zien is van de aflevering op dinsdag 16 mei en een dansende Erik. Alleen Erik voelt zich een beetje ongemakkelijk tijdens het 'bankdansen'. Zie hieronder de hele aflevering van maandag terug met Aron en Sanne.

Lees verder onder de video.

<em>LLDL</em>: ongemakkelijke cursus 'bewegen voor ouderen' valt niet in de smaak bij <em>Erik</em> Gisteren zagen we in Lang Leve de Liefde hoe leuk Aron en Sanne het hadden in de hottub. Vandaag mogen we meekijken tijdens de date van Erik. Onderaan deze pagina zie je een Instagrampost waarin een voorstukje te zien is van de aflevering op dinsdag 16 mei en een dansende Erik. Alleen Erik voelt zich een beetje ongemakkelijk tijdens het 'bankdansen'. Zie hieronder de hele aflevering van maandag terug met Aron en Sanne. Lees verder onder de video. BedpartnersAron geeft aan dat hij nog nooit zo zenuwachtig is geweest. Maar het ijs lijkt al snel gebroken te zijn wanneer Aron vraagt naar de bodycount van Sanne. Over dit aantal heeft hij wel een sterke mening. [embed:instagram:post](url:"https://www.instagram.com/p/CsS43-7sLNb/" conversation:"true") Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Aron in Lang Leve de Liefde: 'Dat vind ik veel sekspartners voor een meisje' Bekijk deze video » Romantiek in hottub Lang Leve de Liefde: 'Ik vind je mooi' (video) Bekijk deze video »
TV :
LLDL: ongemakkelijke cursus 'bewegen voor ouderen' valt niet in de smaak bij Erik

Bedpartners
Aron geeft aan dat hij nog nooit zo zenuwachtig is geweest. Maar het ijs lijkt al snel gebroken te zijn wanneer Aron vraagt naar de bodycount van Sanne. Over dit aantal heeft hij wel een sterke mening.

[embed:instagram:post](url:"https://www.instagram.com/p/CsS43-7sLNb/" conversation:"true")

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's