Aron vindt een minpuntje van Sanne in Lang Leve de Liefde

Aron vindt een minpuntje van Sanne in Lang Leve de Liefde

Dinsdag 16 mei 2023 om 12:05

In Lang Leve de Liefde lijkt het koppel Sanne en Aron een match te zijn maar er is één minpuntje, een dingetje over Sanne wat hem niet zint. Hij vindt haar aantrekkelijk, helemaal zijn type maar kan het niet laten te beginnen over dat wat hij heeft ontdekt. Helaas, Sanne moet zijn conclusies beamen...

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Aron vindt een minpuntje van Sanne in <em>Lang Leve de Liefde</em> In Lang Leve de Liefde lijkt het koppel Sanne en Aron een match te zijn maar er is één minpuntje, een dingetje over Sanne wat hem niet zint. Hij vindt haar aantrekkelijk, helemaal zijn type maar kan het niet laten te beginnen over dat wat hij heeft ontdekt. Helaas, Sanne moet zijn conclusies beamen... Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: kan Charlene wel zoenen met de lookalike van haar tweelingbroer? Bekijk deze video » Romantiek in hottub Lang Leve de Liefde: 'Ik vind je mooi' (video) Bekijk deze video » LLDL: ongemakkelijke cursus 'bewegen voor ouderen' valt niet in de smaak bij Erik Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's