Een Jaar Van Je Leven: geen tieten, geen billen, nog maagd: wiens type is dat?

Een Jaar Van Je Leven: geen tieten, geen billen, nog maagd: wiens type is dat?

Vrijdag 12 mei 2023 om 21:35

In Een Jaar Van Je Leven beschrijven zijn medebewoners het ideale type voor Erik. Geen tieten, geen billen, nog maagd, wie komt daarbij in de buurt?

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: geen tieten, geen billen, nog maagd: wiens type is dat? In Een Jaar Van Je Leven beschrijven zijn medebewoners het ideale type voor Erik. Geen tieten, geen billen, nog maagd, wie komt daarbij in de buurt? Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Felle discussie tussen Babette en Wendy: 'Niet zo raar doen!' Bekijk deze video » Moraima geeft seksadvies aan JW: 'Ik ben seksuologie' in Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video » Sasha heeft duidelijke mening en stoort zich aan Ikea-kastjes, 'lelijk!' (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's