Carice van Houten doet SCHOKKENDE bekentenis in klimaatspeech: 'Ik drink melk in mijn thee' (video)

Carice van Houten doet SCHOKKENDE bekentenis in klimaatspeech: 'Ik drink melk in mijn thee' (video)

Carice van Houten doet SCHOKKENDE bekentenis in <em>klimaatspeech</em>: 'Ik drink melk in mijn thee' (video) Carice van Houten noemt zichzelf hypocriet in een klimaatspeech die ze deze week tijdens het Rabobank-protest gaf: 'We zijn allemaal zondaars in een gemankeerd systeem', stelde ze daar ook. Toch blijft de actrice gewoon vliegen (voor haar werk...) en ook deed ze nog een andere schokkende onthulling: 'Ik neem nog een beetje melk in mijn thee.' Heftig. Een deel van haar speech zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe Van Houten zich sinds de geboorte van haar zoontje een soort van open wond voelt. Bekijk ook Vandaag Inside over niet seksende Chantal Janzen: 'Als je gestrest bent is lekkere wip heel ontspannen' Bekijk deze video » Pijnlijk: Leonard (Lang Leve de Liefde) wil geen oudere vrouw en vertelt haar dat Bekijk deze video » Klimaatdrammer Carice van Houten roept gemengde reacties op: 'Wat een geklets' & 'Ze is een held' Bekijk deze video »
Show :
Woensdag 17 mei 2023 om 10:39

Carice van Houten noemt zichzelf hypocriet in een klimaatspeech die ze deze week tijdens het Rabobank-protest gaf: 'We zijn allemaal zondaars in een gemankeerd systeem', stelde ze daar ook. Toch blijft de actrice gewoon vliegen (voor haar werk...) en ook deed ze nog een andere schokkende onthulling: 'Ik neem nog een beetje melk in mijn thee.' Heftig.

Een deel van haar speech zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe Van Houten zich sinds de geboorte van haar zoontje een soort van open wond voelt.

Actuele video's

Meer actuele video's