Klimaatdrammer Carice van Houten roept gemengde reacties op: 'Wat een geklets' & 'Ze is een held'

Klimaatdrammer Carice van Houten roept gemengde reacties op: 'Wat een geklets' & 'Ze is een held'

Klimaatdrammer <em>Carice van Houten</em> roept gemengde reacties op: 'Wat een geklets' &amp; 'Ze is een held' Carice van Houten is een soort van vendatta gestart richting de Rabobank, omdat ze het niet eens is met het klimaatbeleid dat de bank voert. De actrice, die zelf overigens wel gewoon door blijft vliegen (voor haar werk...) is boos, heel boos: 'Ik vind het onverantwoordelijk en ik denk alleen maar... heb je echt niet de ernst van de zaak door?' 'Hypocriet'Bij de NOS doet ze ook gewaagde uitspraken over het eventueel massaal boycotten van de Rabobank: 'Laten we allemaal kiezen voor een bank die wel ziet wat er aan de hand is.' Zoals te verwachten was zijn veel mensen op Twitter het totaal niet met haar eens: 'Wat een geklets', 'Kan er een wet komen die hypocrisie gelijk stelt met bijvoorbeeld discriminatie?' en 'Lachwekkend dit' valt er zoal te lezen. Uiteraard zijn er ook mensen die het met haar eens zijn: 'Carice van Houten is een held', zegt ene Jan Rotmans. Een greepuit de tweets en het gesprek dat Carice met de NOS had over de Rabobank zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe Van Houten de aandacht enige tijd geleden op zich wist te richten met een nogal opvallende outfit. Bekijk ook Evert Santegoeds schrikt van Carice van Houten: 'Net LaToya Jackson' Bekijk deze video » Pijnlijk: Leonard (Lang Leve de Liefde) wil geen oudere vrouw en vertelt haar dat Bekijk deze video » Koningin Máxima: 'Zo vier ik mijn 52e verjaardag vandaag' (Shownieuws) Bekijk deze video » Carice van Houten doet SCHOKKENDE bekentenis in klimaatspeech: 'Ik drink melk in mijn thee' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Woensdag 17 mei 2023 om 09:57

Carice van Houten is een soort van vendatta gestart richting de Rabobank, omdat ze het niet eens is met het klimaatbeleid dat de bank voert. De actrice, die zelf overigens wel gewoon door blijft vliegen (voor haar werk...) is boos, heel boos: 'Ik vind het onverantwoordelijk en ik denk alleen maar... heb je echt niet de ernst van de zaak door?'

'Hypocriet'
Bij de NOS doet ze ook gewaagde uitspraken over het eventueel massaal boycotten van de Rabobank: 'Laten we allemaal kiezen voor een bank die wel ziet wat er aan de hand is.' Zoals te verwachten was zijn veel mensen op Twitter het totaal niet met haar eens: 'Wat een geklets', 'Kan er een wet komen die hypocrisie gelijk stelt met bijvoorbeeld discriminatie?' en 'Lachwekkend dit' valt er zoal te lezen. Uiteraard zijn er ook mensen die het met haar eens zijn: 'Carice van Houten is een held', zegt ene Jan Rotmans.

Een greepuit de tweets en het gesprek dat Carice met de NOS had over de Rabobank zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe Van Houten de aandacht enige tijd geleden op zich wist te richten met een nogal opvallende outfit.









Actuele video's

Meer actuele video's