Woensdag in Steenrijk, Straatarm: moeder Jolanda en dochter Kyana graaien alle winkels leeg

Woensdag in Steenrijk, Straatarm: moeder Jolanda en dochter Kyana graaien alle winkels leeg

Woensdag 17 mei 2023 om 14:22

Voor moeder Jolanda en dochter Kyana is het niet vanzelfsprekend om te shoppen. Ze graaien nu samen alle winkels leeg in een paar uur. Best bizar als je bedenkt dat het geld aan kleding gelijk staat aan zeven weken leefgeld voor hen. Extra van genieten dus!

Bekijk het fragment van Steenrijk, Straatarm hieronder.

Woensdag in <em>Steenrijk, Straatarm</em>: moeder Jolanda en dochter Kyana graaien alle winkels leeg Voor moeder Jolanda en dochter Kyana is het niet vanzelfsprekend om te shoppen. Ze graaien nu samen alle winkels leeg in een paar uur. Best bizar als je bedenkt dat het geld aan kleding gelijk staat aan zeven weken leefgeld voor hen. Extra van genieten dus! Bekijk het fragment van Steenrijk, Straatarm hieronder. Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Steenrijk, Straatarm: 'Zoveel geld!? Doe toch normaal' Bekijk deze video » Gezin Steenrijk, Straatarm krijgt bank van rijk stel: ‘Dat is heel lief van jou’ Bekijk deze video » Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling voor Sabrina in Steenrijk, straatarm (video) Bekijk deze video »
TV :

Steenrijk, Straatarm is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kan alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's