ZIEN: as van opa uitgestrooid in fontein tijdens Feyenoordfeest

ZIEN: as van opa uitgestrooid in fontein tijdens Feyenoordfeest

Woensdag 17 mei 2023 om 16:29

Het is een Feyenoordtraditie: als er iets te vieren is, duikt alles en iedereen de fontein op het Hofplein in. Nu Rotterdam met een katertje nageniet, rest de gemeente de ondankbare taak om de fontein schoon te maken. Maar daarin is wel iets heel bijzonders in achtergebleven.

Overleden opa eren
Beau was een van de vele mensen die in de Hofpleinfontein stond. Samen met zijn familie besloten ze daar op opmerkelijk wijze zijn overleden opa te eren: door zijn as in de fontein uit te strooien, tussen de andere feestende mensen.

ZIEN: as van opa uitgestrooid in fontein tijdens <em>Feyenoordfeest</em> Het is een Feyenoordtraditie: als er iets te vieren is, duikt alles en iedereen de fontein op het Hofplein in. Nu Rotterdam met een katertje nageniet, rest de gemeente de ondankbare taak om de fontein schoon te maken. Maar daarin is wel iets heel bijzonders in achtergebleven. Overleden opa erenBeau was een van de vele mensen die in de Hofpleinfontein stond. Samen met zijn familie besloten ze daar op opmerkelijk wijze zijn overleden opa te eren: door zijn as in de fontein uit te strooien, tussen de andere feestende mensen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Mitchel schudt de hand met koning Willem-Alexander: "Ik ga mijn hand niet wassen" Bekijk deze video » Koningin Maxima vertelt Shownieuws over haar verjaardagsplannen, 'heel klein' Bekijk deze video » Corry Konings zegt optreden bij De Bevers in Ahoy af (video) Bekijk deze video »
TV :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's