Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: 'Je probeert ons onderuit te halen!'

Donderdag in Mr. Frank Visser doet uitspraak: 'Je probeert ons onderuit te halen!'

Thursday 18 May 2023 om 14:04

Inge zit volledig in de knoop met haar buren die een eigen kittenopvang hebben, genaamd De Kittenmand. Inge heeft hele zware weken gehad en dat komt door de slechte communicatie over het wel of niet adopteren van een kitten. "Och Inge we doen dit al vijftien jaar, wil jij nu beweren dat jij op die manier, gaat denken dat De Kittemand niet goed voor zijn kittens is? Je doet je best, en dan komt er zo'n oet, zo'n poen en die probeert je dan onderuit te halen met de manier waarop je werkt. Dat slaat nergens op," aldus de buren en eigenaren van De Kittenmand.

Bekijk hieronder de video van Mr. Frank Visser doet uitspraak.

Donderdag in <em>Mr. Frank Visser doet uitspraak</em>: 'Je probeert ons onderuit te halen!' Inge zit volledig in de knoop met haar buren die een eigen kittenopvang hebben, genaamd De Kittenmand. Inge heeft hele zware weken gehad en dat komt door de slechte communicatie over het wel of niet adopteren van een kitten. "Och Inge we doen dit al vijftien jaar, wil jij nu beweren dat jij op die manier, gaat denken dat De Kittemand niet goed voor zijn kittens is? Je doet je best, en dan komt er zo'n oet, zo'n poen en die probeert je dan onderuit te halen met de manier waarop je werkt. Dat slaat nergens op," aldus de buren en eigenaren van De Kittenmand. Bekijk hieronder de video van Mr. Frank Visser doet uitspraak. Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Woeste Anneke tijdens zitting Mr. Frank Visser: 'Ik ga hier weg!' (video) Bekijk deze video » Mr. Frank Visser: knallende ruzie over hygiëne, 'overal lagen muizenkeutels!' Bekijk deze video » Zien: Sacha koopt verschrikkelijk vies pannenkoekenhuis (Mr. Frank Visser) Bekijk deze video » ⁠

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's