Mr. Frank Visser: knallende ruzie over hygiëne, 'overal lagen muizenkeutels!'

Mr. Frank Visser: knallende ruzie over hygiëne, 'overal lagen muizenkeutels!'

<em>Mr. Frank Visser:</em> knallende ruzie over hygiëne, 'overal lagen muizenkeutels!' Bekijk in de video hierboven: buren Anneke en Gerda waren vriendinnen maar hebben nu knallende ruzie In de nieuwe aflevering van Mr. Frank Visser is er weer een knallende ruzie ontstaan. Het is twee tegen twee. Het koppel beweert dat het heel vies was in het pand. "Er lagen overal muizenkeutels." Maar de twee dames zijn het hier niet mee eens, 'we hebben het heel hygiënisch achtergelaten!'. Bekijk de uiteindelijke oplossing voor dit probleem vanavond om 20.30 uur bij SBS6. Bekijk het fragment van de nieuwe aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak hieronder. Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv. RUZIE bij Mr. Frank Visser: 'Je bent achterbaks en een asociaaltje' (video) Bekijk deze video » Woeste Anneke tijdens zitting Mr. Frank Visser: 'Ik ga hier weg!' (video) Bekijk deze video » Mr. Frank Visser: knallende ruzie om mysterieus gebrom, ‘ga je zo tegen mij beginnen?’ Bekijk deze video »
TV :
Mr. Frank Visser: knallende ruzie over hygiëne, 'overal lagen muizenkeutels!'
Donderdag 11 mei 2023 om 13:54

Bekijk in de video hierboven: buren Anneke en Gerda waren vriendinnen maar hebben nu knallende ruzie

In de nieuwe aflevering van Mr. Frank Visser is er weer een knallende ruzie ontstaan. Het is twee tegen twee. Het koppel beweert dat het heel vies was in het pand. "Er lagen overal muizenkeutels." Maar de twee dames zijn het hier niet mee eens, 'we hebben het heel hygiënisch achtergelaten!'. Bekijk de uiteindelijke oplossing voor dit probleem vanavond om 20.30 uur bij SBS6.

Bekijk het fragment van de nieuwe aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak hieronder.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's