Bep (78) zit vast in modder in Kerkrade: 'Ik zocht een afsnijroute'

Bep (78) zit vast in modder in Kerkrade: 'Ik zocht een afsnijroute'

Donderdag 18 mei 2023 om 14:55

De brandweer heeft donderdag de 78-jarige Bep uit de modder weten te redden in Kerkrade. De vrouw liet haar honden uit en besloot een kortere weg te kiezen door over te steken via een braakliggend terrein aan de Hertogenlaan. Ze had gehoopt iets eerder thuis te zijn maar kwam door de afsnijroute vast te zitten in de blubber.

Bep (78) zit vast in modder in <em>Kerkrade</em>: 'Ik zocht een afsnijroute' De brandweer heeft donderdag de 78-jarige Bep uit de modder weten te redden in Kerkrade. De vrouw liet haar honden uit en besloot een kortere weg te kiezen door over te steken via een braakliggend terrein aan de Hertogenlaan. Ze had gehoopt iets eerder thuis te zijn maar kwam door de afsnijroute vast te zitten in de blubber. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Laatste vlinder op gedenksteen: 'Ze hoort hier helemaal niet te hangen' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: brand op camping Nunspeet legt caravans en tenten in de as (video) Bekijk deze video » Zie: gewonde man bij supermarkt Best is in zijn nek gestoken Bekijk deze video »
TV :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's