Guido den Aantrekker schrijft biografie over André Hazes, 'eng en spannend'

Guido den Aantrekker schrijft biografie over André Hazes, 'eng en spannend'

"Bloed, zweet en tranen", zo omschrijft Guido den Aantrekker het schrijven van de biografie van André Hazes. In Shownieuws vertelt hij meer over het boek waar hij al zijn energie in heeft gestopt. "André vond het best eng en spannend", zegt Guido.

Juicy
In het boek is het leven van André te lezen maar daarnaast zit er ook een juicy verhaal in verwerkt. Guido vertelt hier uitgebreid over in Shownieuws, "hij vroeg haar ten huwelijk".

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

<em>Guido den Aantrekker</em> schrijft biografie over <em>André Hazes</em>, 'eng en spannend' "Bloed, zweet en tranen", zo omschrijft Guido den Aantrekker het schrijven van de biografie van André Hazes. In Shownieuws vertelt hij meer over het boek waar hij al zijn energie in heeft gestopt. "André vond het best eng en spannend", zegt Guido. JuicyIn het boek is het leven van André te lezen maar daarnaast zit er ook een juicy verhaal in verwerkt. Guido vertelt hier uitgebreid over in Shownieuws, "hij vroeg haar ten huwelijk". Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. André Hazes bezig met tweede documentaire in Amerika, 'waarom daar!?' Bekijk deze video » Broer André Hazes haalt in liedje uit naar Rachel: 'Hij werd leeggetrokken' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV