Michael Boogerd over pijn en stress tijdens Special Forces VIPS: "Ik kon niks meer"

Michael Boogerd over pijn en stress tijdens Special Forces VIPS: "Ik kon niks meer"

Monday 22 May 2023 om 13:49

Lees hier onze serierecensie van het huidige seizoen van Special Forces VIPS.

<em>Michael Boogerd</em> over pijn en stress tijdens <em>Special Forces VIPS</em>: &quot;Ik kon niks meer&quot; Lees hier onze serierecensie van het huidige seizoen van Special Forces VIPS. Michael Boogerd heeft heel wat te verduren gekregen in de Videoland-serie Special Forces VIPS: Wie Durft Wint. Zijn handen zijn enorm dik en hij moest vaak langs de arts voor zijn pijnlijke handen. Michael is van de koude kermis teruggekomen, zo legt hij uit in een nieuwe aflevering van Special Forces VIPS: Ik Geef Op. GedwongenHoewel hij zelf heeft besloten om op te geven, moest hij het programma bijna gedwongen verlaten vanwege zijn medische toestand. In Special Forces VIPS: Ik Geef Op vertelt Michael over de uitdagingen die hij heeft moeten overwinnen tijdens de training. Bekijk een fragment van Special Forces VIPS: Ik Geef Op hierboven. Lees hier waar je Special Forces VIPS kunt kijken. Bekijk ook Mariska van Kolck met liefde Pieter-Jan op rode loper: "Mensen dachten dat ik loog" Bekijk deze video » Finale The Interior Project VIPS, bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Serie :
Michael Boogerd over pijn en stress tijdens Special Forces VIPS: "Ik kon niks meer"

Michael Boogerd heeft heel wat te verduren gekregen in de Videoland-serie Special Forces VIPS: Wie Durft Wint. Zijn handen zijn enorm dik en hij moest vaak langs de arts voor zijn pijnlijke handen. Michael is van de koude kermis teruggekomen, zo legt hij uit in een nieuwe aflevering van Special Forces VIPS: Ik Geef Op.

Gedwongen
Hoewel hij zelf heeft besloten om op te geven, moest hij het programma bijna gedwongen verlaten vanwege zijn medische toestand. In Special Forces VIPS: Ik Geef Op vertelt Michael over de uitdagingen die hij heeft moeten overwinnen tijdens de training. Bekijk een fragment van Special Forces VIPS: Ik Geef Op hierboven.

Lees hier waar je Special Forces VIPS kunt kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's