Mariska van Kolck met liefde Pieter-Jan op rode loper: "Mensen dachten dat ik loog"

Mariska van Kolck met liefde Pieter-Jan op rode loper: "Mensen dachten dat ik loog"

<em>Mariska van Kolck</em> met liefde <em>Pieter-Jan</em> op rode loper: &quot;Mensen dachten dat ik loog&quot; Musicalster Mariska van Kolck straalde maandag 15 mei op de rode loper van de Musical Awards, maar niet in haar eentje. Samen met haar nieuwe vlam Pieter-Jan loopt ze trots rond. Bekijk de beelden hierboven. "Ze dachten dat hij niet bestond"Mariska, die onlangs te zien was in Special Forces VIPS, is helemaal in de wolken. Voordat de actrice haar nieuwe vlam ontmoette, had ze niet veel geluk in de liefde. Ze deed zelfs een poging om de ware te vinden door mee te doen aan Lang Leve de Liefde. De tortelduifjes kennen elkaar al negen maanden. Mariska laat weten dat mensen dachten dat hij niet bestond, daarom nam ze Pieter-Jan dit keer mee over de rode loper. Mariska van Kolck over Special Forces VIPS-avontuur: "Ik ben bont en blauw man" Bekijk deze video » Eerste afvallers 'Special Forces Vips' Mariska van Kolk en Ferry Doedens balen van vertrek na één dag Bekijk deze video »
Show :
Dinsdag 16 mei 2023 om 15:05

Musicalster Mariska van Kolck straalde maandag 15 mei op de rode loper van de Musical Awards, maar niet in haar eentje. Samen met haar nieuwe vlam Pieter-Jan loopt ze trots rond. Bekijk de beelden hierboven.

"Ze dachten dat hij niet bestond"
Mariska, die onlangs te zien was in Special Forces VIPS, is helemaal in de wolken. Voordat de actrice haar nieuwe vlam ontmoette, had ze niet veel geluk in de liefde. Ze deed zelfs een poging om de ware te vinden door mee te doen aan Lang Leve de Liefde. De tortelduifjes kennen elkaar al negen maanden. Mariska laat weten dat mensen dachten dat hij niet bestond, daarom nam ze Pieter-Jan dit keer mee over de rode loper.

Actuele video's

Meer actuele video's