Zien: ongeluk bij tankstation, meerdere gewonden

Zien: ongeluk bij tankstation, meerdere gewonden

Zien: ongeluk bij tankstation, meerdere <em>gewonden</em> Man ontvoerd in Spanbroek, ooggetuige vertelt hoe ze het zag gebeuren! Twee auto's zijn op elkaar gebotst bij een pomp in Liempde in Noord-Brabant. Het ongeluk laat een grote ravage achter bij het tankstation. Een politiewoordvoerder heeft bevestigd dat er drie mensen gewond zijn geraakt bij het ongeluk. Ook lekte er brandstof, maar een brand is uitgebleven. De stilstaande bestuurder was aan het tanken tijdens het ongeluk. Wat er verder vooraf ging aan het ongeluk is nog niet bekend. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Steekpartij Spijkenisse: politie valt met stormram woning binnen (video) Bekijk deze video » Kandidaten van Het Onbekende beantwoorden pittige vragen: 'Wat een nare vraag!' Bekijk deze video » 'Rat' in plafond Haagse woning blijkt gierzwaluw (video) Bekijk deze video » Heftig: verpleeghuis Oostergouw Zaandam ontruimd vanwege brand Bekijk deze video » Pinksterweekend zorgt vrijdag al voor enorme files (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Harde woorden Eric van der Burg over misdragingen asielzoekers: 'Dat is tuig' (video) Bekijk deze video » Video: twee tieners (13) geven zich aan na grote brand Sydney Bekijk deze video » Hart van Nederland: massale vechtpartij in Leeuwarden, treinverkeer stilgelegd (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Man ontvoerd in Spanbroek, ooggetuige vertelt hoe ze het zag gebeuren!

Twee auto's zijn op elkaar gebotst bij een pomp in Liempde in Noord-Brabant. Het ongeluk laat een grote ravage achter bij het tankstation. Een politiewoordvoerder heeft bevestigd dat er drie mensen gewond zijn geraakt bij het ongeluk. Ook lekte er brandstof, maar een brand is uitgebleven. De stilstaande bestuurder was aan het tanken tijdens het ongeluk. Wat er verder vooraf ging aan het ongeluk is nog niet bekend.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV