Lang Leve de Liefde: 'Je bucketlist boeit me niet'

Lang Leve de Liefde: 'Je bucketlist boeit me niet'

Wednesday 31 May 2023 om 11:41

Ron heeft geen verwachtingen en wensen meer in het leven: 'Door je bucketlist weg te gooien, ervaar je veel meer. Want je hoeft niet ergens naar te streven.' Hierdoor is hij ook totaal niet nieuwsgierig naar een eventuele bucketlist van zijn date Liz.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: 'Je <em>bucketlist</em> boeit me niet' Ron heeft geen verwachtingen en wensen meer in het leven: 'Door je bucketlist weg te gooien, ervaar je veel meer. Want je hoeft niet ergens naar te streven.' Hierdoor is hij ook totaal niet nieuwsgierig naar een eventuele bucketlist van zijn date Liz. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook 'Neppe' Monique Westenberg gesloopt op Instagram: 'Verschrikkelijk' & 'Je leven is één grote reclamespot' Bekijk deze video » Ron en Liz zitten niet op één lijn in Lang Leve De Liefde ‘Je gaat toch seks hebben met elkaar?' Bekijk deze video » Frank Masmeijer: Ga je mee naar de zomer? (video) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's