Zien: waarom is Lee Towers boos op René van der Gijp?

Zien: waarom is Lee Towers boos op René van der Gijp?

Zaterdag 3 juni 2023 om 10:30

The voice of Rotterdam, Lee Towers, is boos op de heren van Vandaag Inside. Hij kan de uitspraken van de heren over zijn zangkunsten, vakantiehuis en carrière niet waarderen. René van der Gijp en de andere mannen aan tafel reageren op zijn uitspraken.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 2 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Zien: waarom is <em>Lee Towers</em> boos op René van der Gijp? The voice of Rotterdam, Lee Towers, is boos op de heren van Vandaag Inside. Hij kan de uitspraken van de heren over zijn zangkunsten, vakantiehuis en carrière niet waarderen. René van der Gijp en de andere mannen aan tafel reageren op zijn uitspraken. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 2 juni. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen: 'Stond te plassen en dacht... ik geef er even een rukje aan' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Dit moet Matthijs van Nieuwkerk niet doen' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Vandaag Inside: Wilfred voert functioneringsgesprek met Merel Ek Bekijk deze video » René van der Gijp over Peter Gillis: 'Je zit je te schamen voor die man' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Meester Frank Visser: Klant 'kookt van woede' door verkeerd geplaatste keuken Bekijk deze video » Johan Derksen prijst prins Bernhard: 'Lekker stiekem in Parijs een kind verwekken' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Allemaal zonen van één vader? Heb ik mijn bedenkingen over' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Gaat Gerard Joling daadwerkelijk een plaat maken met Mark Rutte? Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's