Wilfred Genee blikt terug op Vandaag Inside-seizoen: 'Geen rel gehad!' (video)

Wilfred Genee blikt terug op Vandaag Inside-seizoen: 'Geen rel gehad!' (video)

Wilfred Genee blikt terug op <em>Vandaag Inside</em>-seizoen: 'Geen rel gehad!' (video) Shownieuws heeft Wilfred, René en Johan kort gesproken na de laatste uitzending van het afgelopen Vandaag Inside-seizoen. Bekijk het in het fragment van Shownieuws hierboven. VakantieLos van de vakantieplannen van de heren van Vandaag Inside, is de grote vraag of ze elkaar een beetje zullen missen. 'Ik vind het wel prettig om even van de tv te zijn, want het is nogal een groot portie Johan Derksen zo'n heel jaar iedere avond', laat Derksen desgevraagd weten aan Shownieuws. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Massa is kassa: Peter stelt Wendy voor aan zijn kinderen Bekijk deze video » Hélène niet langer op lijst mooiste Nederlandse vrouwen, 'Ik ga direct naar plastisch chirurg' Bekijk deze video » Shownieuws: worden Marcel & Gijs de nieuwe Talpa-sterren? Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Shownieuws heeft Wilfred, René en Johan kort gesproken na de laatste uitzending van het afgelopen Vandaag Inside-seizoen. Bekijk het in het fragment van Shownieuws hierboven.

Vakantie
Los van de vakantieplannen van de heren van Vandaag Inside, is de grote vraag of ze elkaar een beetje zullen missen. 'Ik vind het wel prettig om even van de tv te zijn, want het is nogal een groot portie Johan Derksen zo'n heel jaar iedere avond', laat Derksen desgevraagd weten aan Shownieuws.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV