Giel Beelen krijgt een baby en een 'heel nieuw leven' (RTL Boulevard)

Giel Beelen krijgt een baby en een 'heel nieuw leven' (RTL Boulevard)

Tuesday 6 June 2023 om 20:01

Terwijl Giel Beelen met zijn prachtige vriendin een wereldreis aan het maken is, heeft hij bekend gemaakt dat hij vader wordt. Floor, zijn vriendin, is namelijk al een half jaar in verwachting van hun wondertje. Maar of hun kindje ook in het buitenland geboren wordt? "Floor wilt wel echt in Nederland bevallen, we gaan dan een heel nieuw leven tegemoet" zegt Giel Beelen tegen RTL Boulevard.

<em>Giel Beelen</em> krijgt een baby en een 'heel nieuw leven' (<em>RTL Boulevard</em>) Terwijl Giel Beelen met zijn prachtige vriendin een wereldreis aan het maken is, heeft hij bekend gemaakt dat hij vader wordt. Floor, zijn vriendin, is namelijk al een half jaar in verwachting van hun wondertje. Maar of hun kindje ook in het buitenland geboren wordt? "Floor wilt wel echt in Nederland bevallen, we gaan dan een heel nieuw leven tegemoet" zegt Giel Beelen tegen RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Giel Beelen krijgt een baby en een 'heel nieuw leven' (RTL Boulevard)

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's