Zondag in Million Dollar Island: Maud maakt slechte deal en heeft spijt

Zondag in Million Dollar Island: Maud maakt slechte deal en heeft spijt

Zondag in <em>Million Dollar Island</em>: Maud maakt <em>slechte deal</em> en heeft spijt Maud lijkt een slechte deal gemaakt te hebben voor het volgende spel, dat vanavond in een nieuwe aflevering te zien zal zijn. Haar teamgenoten hebben kritiek op haar speelwijze. Bekijk het fragment hieronder. "Dan is het toch eigenlijk allemaal zoals hij het wil?", wordt er gezegd. Maud heeft dus niet zo een goede move gemaakt. Bekijk het fragment van Million Dollar Island in de Instagrampost hieronder. En zie hierboven de Million Dollar Island podcast over o.a. Björn en Miss Talisa. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Million Dollar Island ? (@milliondollarislandsbs6) Million Dollar Island is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Prime Video. Bekijk ook Het is niet altijd zonneschijn op Million Dollar Island, bekijk de beelden Bekijk deze video » Spoiler Million Dollar Island: al deze kandidaten moeten het spel verlaten Bekijk deze video »
TV :
Zondag in Million Dollar Island: Maud maakt slechte deal en heeft spijt
Zondag 11 juni 2023 om 08:59

Maud lijkt een slechte deal gemaakt te hebben voor het volgende spel, dat vanavond in een nieuwe aflevering te zien zal zijn. Haar teamgenoten hebben kritiek op haar speelwijze. Bekijk het fragment hieronder.

"Dan is het toch eigenlijk allemaal zoals hij het wil?", wordt er gezegd. Maud heeft dus niet zo een goede move gemaakt. Bekijk het fragment van Million Dollar Island in de Instagrampost hieronder. En zie hierboven de Million Dollar Island podcast over o.a. Björn en Miss Talisa.

Million Dollar Island is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Million Dollar Island een uur na de uitzending terugkijken op Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's