Hart van Nederland: man in Lichtenvoorde verschanst zich in bunker vol wapens (video)

Hart van Nederland: man in Lichtenvoorde verschanst zich in bunker vol wapens (video)

Zondag 11 juni 2023 om 17:04

In Lichtenvoorde staat momenteel een legermacht aan politie voor de woning van een man, meldt Hart van Nederland.

<em>Hart van Nederland</em>: man in Lichtenvoorde verschanst zich in bunker vol wapens (video) In Lichtenvoorde staat momenteel een legermacht aan politie voor de woning van een man, meldt Hart van Nederland. WapensDe man verschanst zich, mogelijk in de kruipruimte, al sinds zaterdagavond voor de politie. Hij wordt ervan verdacht vuurwapens in huis te hebben, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: heftig ongeluk met twee auto's, meerdere zwaargewonden (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: protesten in Rotterdam over straffen in zaak Sanda Dia (video) Bekijk deze video » Renners onwel door hitte bij hardloopwedstrijd Maastricht: 'Te weinig waterpunten' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Wapens
De man verschanst zich, mogelijk in de kruipruimte, al sinds zaterdagavond voor de politie. Hij wordt ervan verdacht vuurwapens in huis te hebben, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's