Renners onwel door hitte bij hardloopwedstrijd Maastricht: 'Te weinig waterpunten' (video)

Renners onwel door hitte bij hardloopwedstrijd Maastricht: 'Te weinig waterpunten' (video)

Zondag 11 juni 2023 om 14:40

Renners onwel door hitte bij hardloopwedstrijd <em>Maastricht</em>: 'Te weinig waterpunten' (video) Tijdens de hardloopwedstrijd Maastrichts Mooiste zijn zondag enkele hardlopers onwel geworden als gevolg van de aanhoudende hitte, meldt de Veiligheidsregio Zuid-Limburg. Ambulances en de brandweer waren snel ter plaatse op de Markt in Maastricht om hulp te verlenen aan de getroffen hardlopers. Volgens Hart van Nederland wordt er geklaagd over het aantal waterpunten. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: heftig ongeluk met twee auto's, meerdere zwaargewonden (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: protesten in Rotterdam over straffen in zaak Sanda Dia (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: drie aanhoudingen na overlijden man (28) in Alphen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Tijdens de hardloopwedstrijd Maastrichts Mooiste zijn zondag enkele hardlopers onwel geworden als gevolg van de aanhoudende hitte, meldt de Veiligheidsregio Zuid-Limburg. Ambulances en de brandweer waren snel ter plaatse op de Markt in Maastricht om hulp te verlenen aan de getroffen hardlopers. Volgens Hart van Nederland wordt er geklaagd over het aantal waterpunten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's