Zien: man uit Lichtenvoorde na inval politie in 'bunkerkelder' gearresteerd (video)

Zien: man uit Lichtenvoorde na inval politie in 'bunkerkelder' gearresteerd (video)

Zondag 11 juni 2023 om 17:14

Zien: man uit <em>Lichtenvoorde</em> na inval politie in 'bunkerkelder' gearresteerd (video) De man uit Lichtenvoorde, die zich sinds zaterdagavond had verschanst in een zelfgemaakte bunker in zijn woning, is gearresteerd. Dat meldt de politie ter plaatse aan Hart van Nederland. De man hield zich schuil in de kelder van zijn huis in de Strausstraat. Hij zou daar explosieven bewaren. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: protesten in Rotterdam over straffen in zaak Sanda Dia (video) Bekijk deze video » Renners onwel door hitte bij hardloopwedstrijd Maastricht: 'Te weinig waterpunten' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man in Lichtenvoorde verschanst zich in bunker vol wapens (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De man uit Lichtenvoorde, die zich sinds zaterdagavond had verschanst in een zelfgemaakte bunker in zijn woning, is gearresteerd. Dat meldt de politie ter plaatse aan Hart van Nederland. De man hield zich schuil in de kelder van zijn huis in de Strausstraat. Hij zou daar explosieven bewaren.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's