Paniek! Bettina Holwerda's trouwjurk is spoorloos (video)

Paniek! Bettina Holwerda's trouwjurk is spoorloos (video)

Paniek! <em>Bettina Holwerda's</em> trouwjurk is spoorloos (video) Bettina Holwerda: 'Mijn dochters van 3 en 7 zitten nu aan de cocaïne, dankzij Goldband' (video) Jim Bakkum en Bettina Holwerda waren het afgelopen weekend 12 jaar getrouwd. Bettina deelt op Instagram alleen dramatisch nieuws over haar trouwjurk. Ze is hem kwijt! 'Dan is die van mij'"12 jaar getrouwd, hallo zeg. En we zijn weer niet bij elkaar op onze trouwdag. Maar ach, dit is maar een dag en ons huwelijk het hele jaar door, dat scheelt", zo begint Bettina haar verhaal op Instagram. Ze schrijft vervolgens dat ze haar trouwjurk nergens meer kan vinden: "Dus stel iemand vindt een Addy van den Krommenacker-trouwjurk ergens, dan kan het zijn dat die van mij is." Bekijk hierboven de Shownieuws-video met Bettina over haar spoorloze trouwjurk. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bettina Holwerda: 'Mijn dochters van 3 en 7 zitten nu aan de cocaïne, dankzij Goldband' (video) Bekijk deze video » Zien: Jim Bakkum na 10 jaar terug met nieuwe muziek! Bekijk deze video »
Show :
Maandag 12 juni 2023 om 12:21

Bettina Holwerda: 'Mijn dochters van 3 en 7 zitten nu aan de cocaïne, dankzij Goldband' (video)

Jim Bakkum en Bettina Holwerda waren het afgelopen weekend 12 jaar getrouwd. Bettina deelt op Instagram alleen dramatisch nieuws over haar trouwjurk. Ze is hem kwijt!

'Dan is die van mij'
"12 jaar getrouwd, hallo zeg. En we zijn weer niet bij elkaar op onze trouwdag. Maar ach, dit is maar een dag en ons huwelijk het hele jaar door, dat scheelt", zo begint Bettina haar verhaal op Instagram. Ze schrijft vervolgens dat ze haar trouwjurk nergens meer kan vinden: "Dus stel iemand vindt een Addy van den Krommenacker-trouwjurk ergens, dan kan het zijn dat die van mij is."

Bekijk hierboven de Shownieuws-video met Bettina over haar spoorloze trouwjurk. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's