Nabestaande schietpartij zorgboerderij Alblasserdam richt zich tot verdachte: 'Bijna was haar droom uitgekomen'

Nabestaande schietpartij zorgboerderij Alblasserdam richt zich tot verdachte: 'Bijna was haar droom uitgekomen'

Maandag 12 juni 2023 om 16:22

Voor nabestaanden en slachtoffers van de schietpartij op zorgboerderij Tro Tardi in Alblasserdam is het leven na 6 mei vorig jaar voorgoed veranderd. De 39-jarige verdachte John S. heeft alle glans uit hun leven weggehaald, zeggen geëmotioneerde slachtoffers in de rechtbank in Rotterdam.

Tekst gaat verder onder de video.

Nabestaande <em>schietpartij zorgboerderij Alblasserdam</em> richt zich tot <em>verdachte</em>: 'Bijna was haar droom uitgekomen' Voor nabestaanden en slachtoffers van de schietpartij op zorgboerderij Tro Tardi in Alblasserdam is het leven na 6 mei vorig jaar voorgoed veranderd. De 39-jarige verdachte John S. heeft alle glans uit hun leven weggehaald, zeggen geëmotioneerde slachtoffers in de rechtbank in Rotterdam. Tekst gaat verder onder de video. Nabestaanden aan het woord"Bijna was haar droom uitgekomen, maar toen kwam ze jou tegen. Jij maakte met éen schot op een gruwelijke manier een einde aan haar leven. Het leven van een jong meisje en het levensgeluk van haar ouders", aldus één van de nabestaande tijdens de zitting in Rotterdam. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook John van den Heuvel over dader moord zorgboerderij Alblasserdam: "Haat en frustratie" Bekijk deze video » Video: Heel Alblasserdam rouwt om schietpartij bij zorgboerderij Bekijk deze video »
Nieuws :

Nabestaanden aan het woord
"Bijna was haar droom uitgekomen, maar toen kwam ze jou tegen. Jij maakte met éen schot op een gruwelijke manier een einde aan haar leven. Het leven van een jong meisje en het levensgeluk van haar ouders", aldus één van de nabestaande tijdens de zitting in Rotterdam.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's