John van den Heuvel over dader moord zorgboerderij Alblasserdam: "Haat en frustratie"

John van den Heuvel over dader moord zorgboerderij Alblasserdam: "Haat en frustratie"

John van den Heuvel doet bij RTL Boulevard verslag van een verschrikkelijke dag in Alblasserdam: een moord bij een zorgboerderij. John S. is aangehouden voor de schietpartij.

<em>John van den Heuvel</em> over dader moord zorgboerderij Alblasserdam: &quot;Haat en frustratie&quot; John van den Heuvel doet bij RTL Boulevard verslag van een verschrikkelijke dag in Alblasserdam: een moord bij een zorgboerderij. John S. is aangehouden voor de schietpartij. VlissingenVolgens Van den Heuvel is er een mail gestuurd naar de redactie van Boulevard, waarbij hij details heeft gegeven over de moord in Vlissingen, waar hij ook bij betrokken was: "Hij heeft vijf zelfmoordpogingen gedaan en heeft geen hulp gekregen." Volgens Van der Heuvel stond er niets over Alblasserdam in de mail. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Twee doden door schietpartij op zorgboerderij Alblasserdam: wat er is gebeurd? Bekijk deze video » Beau gemist? Verslaggever Frances Brisam was bij zorgboerderij schietpartij Alblasserdam Bekijk deze video »
Misdaad :
John van den Heuvel over dader moord zorgboerderij Alblasserdam: "Haat en frustratie"

Vlissingen
Volgens Van den Heuvel is er een mail gestuurd naar de redactie van Boulevard, waarbij hij details heeft gegeven over de moord in Vlissingen, waar hij ook bij betrokken was: "Hij heeft vijf zelfmoordpogingen gedaan en heeft geen hulp gekregen." Volgens Van der Heuvel stond er niets over Alblasserdam in de mail.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op John van den Heuvel over dader moord zorgboerderij Alblasserdam: "Haat en frustratie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV