Minister Van der Wal over uitkoopregeling boeren: 'Helemaal vrijwillig' (video)

Minister Van der Wal over uitkoopregeling boeren: 'Helemaal vrijwillig' (video)

Maandag 12 juni 2023 om 18:23

Minister Van der Wal over <em>uitkoopregeling boeren</em>: 'Helemaal vrijwillig' (video) Eindelijk duidelijkheid voor Nederlandse boeren. Vanaf maandag is er zicht op wanneer ze wel of niet een piekbelaster zijn. Minister Van der Wal vertelde over de plannen voor de vrijwillige uitkoopregeling in Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Vreugdevuurwerk voor Almere City FC: club promoveert naar Eredivisie (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Zien: eerste Bruce Springsteen Twitter-concertklanken in Landgraaf Bekijk deze video » Hart van Nederland: nabestaanden drama zorgboerderij Alblasserdam spreken (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Eindelijk duidelijkheid voor Nederlandse boeren. Vanaf maandag is er zicht op wanneer ze wel of niet een piekbelaster zijn. Minister Van der Wal vertelde over de plannen voor de vrijwillige uitkoopregeling in Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's