Hart van Nederland: nabestaanden drama zorgboerderij Alblasserdam spreken (video)

Hart van Nederland: nabestaanden drama zorgboerderij Alblasserdam spreken (video)

Maandag 12 juni 2023 om 18:09

<em>Hart van Nederland</em>: nabestaanden drama zorgboerderij Alblasserdam spreken (video) Voor nabestaanden en slachtoffers van de schietpartij op een zorgboerderij in Alblasserdam is het leven na 6 mei vorig jaar voorgoed veranderd. Verdachte John S. stond vandaag voor de rechter en de nabestaanden spraken. Hart van Nederland was erbij. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Vreugdevuurwerk voor Almere City FC: club promoveert naar Eredivisie (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Nabestaande schietpartij zorgboerderij Alblasserdam richt zich tot verdachte: 'Bijna was haar droom uitgekomen' Bekijk deze video »
Misdaad :

Voor nabestaanden en slachtoffers van de schietpartij op een zorgboerderij in Alblasserdam is het leven na 6 mei vorig jaar voorgoed veranderd. Verdachte John S. stond vandaag voor de rechter en de nabestaanden spraken. Hart van Nederland was erbij.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's