Zien: eerste Bruce Springsteen Twitter-concertklanken in Landgraaf

Zien: eerste Bruce Springsteen Twitter-concertklanken in Landgraaf

Zien: eerste <em>Bruce Springsteen</em> Twitter-concertklanken in <em>Landgraaf</em> Het Bruce Springsteen concert in Landgraaf is inmiddels in volle gang en de eerste klanken van The Boss en The E-Street Band zijn al op Twitter te zien en te horen. Bekijk hieronder de eerste Bruce Springsteen Twitter-concertklanken in Landgraaf. Bekijk hierboven een fragment uit Hart van Nederland hoe doven en slechthorenden genoten van Bruce Springsteen's concert vorige maand in de Johan Cruijff ArenA. Bekijk ook Zien: Bruce Springsteen speelt de Johan Cruijff Arena plat Bekijk deze video » Laatste concert Bruce Springsteen in Landgraaf: "Hij is zo lekker zichzelf" Bekijk deze video » Zien: eerste Bruce Springsteen-fans arriveren in Landgraaf op Megaland Bekijk deze video »
Muziek :
Zondag 11 juni 2023 om 20:30

Het Bruce Springsteen concert in Landgraaf is inmiddels in volle gang en de eerste klanken van The Boss en The E-Street Band zijn al op Twitter te zien en te horen.

Bekijk hieronder de eerste Bruce Springsteen Twitter-concertklanken in Landgraaf.

Bekijk hierboven een fragment uit Hart van Nederland hoe doven en slechthorenden genoten van Bruce Springsteen's concert vorige maand in de Johan Cruijff ArenA.

Actuele video's

Meer actuele video's