Hart van Nederland: Nederlander die meisje (11) doodschoot aangeklaagd voor moord (video)

Hart van Nederland: Nederlander die meisje (11) doodschoot aangeklaagd voor moord (video)

Maandag 12 juni 2023 om 21:45

<em>Hart van Nederland</em>: Nederlander die meisje (11) doodschoot aangeklaagd voor moord (video) De man die een 11-jarig Brits meisje heeft gedood in Bretagne is aangeklaagd voor moord. De Nederlander zou al langer ruzie hebben gehad met haar familie, weet Hart van Nederland. ConflictDe man opende zaterdagavond het vuur op de Britse familie. Het meisje van 11 werd gedood. Haar vader raakte ernstig gewond en verkeert in levensgevaar. Ook de moeder raakte gewond en moest naar het ziekenhuis. Het zou allemaal voortkomen uit een langlopend burenconflict. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Vreugdevuurwerk voor Almere City FC: club promoveert naar Eredivisie (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Nabestaande schietpartij zorgboerderij Alblasserdam richt zich tot verdachte: 'Bijna was haar droom uitgekomen' Bekijk deze video » Minister Van der Wal over uitkoopregeling boeren: 'Helemaal vrijwillig' (video) Bekijk deze video » Vrouw test oververhitte auto: 'Meteen 112 bellen' (video) Bekijk deze video »
TV :

De man die een 11-jarig Brits meisje heeft gedood in Bretagne is aangeklaagd voor moord. De Nederlander zou al langer ruzie hebben gehad met haar familie, weet Hart van Nederland.

Conflict
De man opende zaterdagavond het vuur op de Britse familie. Het meisje van 11 werd gedood. Haar vader raakte ernstig gewond en verkeert in levensgevaar. Ook de moeder raakte gewond en moest naar het ziekenhuis. Het zou allemaal voortkomen uit een langlopend burenconflict.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's