'Kopen Zonder Kijken, Gesetteld': hebben Sicco en Tessa aanpassingen gedaan aan woning?

'Kopen Zonder Kijken, Gesetteld': hebben Sicco en Tessa aanpassingen gedaan aan woning?

In ‘Kopen Zonder Kijken, Gesetteld’ vertellen Sicco en Tessa, het stel met de matching kapsels, dat de verhuizing elke dag best onwerkelijk lijkt voor hen. Zo heeft Tessa nog vaak het idee op vakantie te zijn. Hebben ze aanpassingen gedaan, sinds het vertrek van de camera's, aan de woning en hoe kijken Tessa en Sicco terug op hun avontuur?

Bekijk het in de video van 'Kopen Zonder Kijken, Gesetteld' hieronder.

<em>'Kopen Zonder Kijken, Gesetteld'</em>: hebben Sicco en Tessa aanpassingen gedaan aan woning? In ‘Kopen Zonder Kijken, Gesetteld’ vertellen Sicco en Tessa, het stel met de matching kapsels, dat de verhuizing elke dag best onwerkelijk lijkt voor hen. Zo heeft Tessa nog vaak het idee op vakantie te zijn. Hebben ze aanpassingen gedaan, sinds het vertrek van de camera's, aan de woning en hoe kijken Tessa en Sicco terug op hun avontuur? Bekijk het in de video van 'Kopen Zonder Kijken, Gesetteld' hieronder. Kopen zonder kijken is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Martijn Krabbé laat Charissa schrikken, lachen én huilen in Kopen Zonder Kijken Bekijk deze video » 'Kopen Zonder Kijken, Gesetteld': hebben Charissa en Emanuel grote veranderingen aangebracht? Bekijk deze video » Kopen zonder Kijken: Hein en Quirine zien welk huis ze hebben gekocht Bekijk deze video »
TV :
'Kopen Zonder Kijken, Gesetteld': hebben Sicco en Tessa aanpassingen gedaan aan woning?

Kopen zonder kijken is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV