Dinsdag in Keuringsdienst van Waarde: Waarom wordt er gespeeld met ons brood?

Dinsdag in Keuringsdienst van Waarde: Waarom wordt er gespeeld met ons brood?

Dinsdag in <em>Keuringsdienst van Waarde</em>: Waarom wordt er gespeeld met ons brood? Bizarre vraag in Keuringsdienst van Waarde: zit er dierlijk vet in wasverzachter? Op dinsdag 13 juni gaat het in Keuringsdienst van waarde over de wereld van brood. Tarwe, water, gist en zout: brood is al duizenden jaren een doodsimpel recept. Maar nu zijn ze met dat brood gaan spelen. Ze voegen dingen toe, die broodnodig zouden zijn. Veldbonenmeel bijvoorbeeld. Maar waarom? Bekijk de promo van deze aflevering hieronder. Zie hierboven een Lang Leve De Liefde-video waarin te zien is dat er op een date heftig gepraat kan worden over brood. Keuringsdienst van waarde is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Keuringsdienst van waarde (KRO-NCRV) (@keuringsdienst_van_waarde) Bekijk ook Dinsdag in Keuringsdienst van waarde: hommels & bijtjes worden bedreigd Bekijk deze video » Bizarre vraag in Keuringsdienst van Waarde: zit er dierlijk vet in wasverzachter? Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag in Keuringsdienst van Waarde: Waarom wordt er gespeeld met ons brood?
Tuesday 13 June 2023 om 15:12

Bizarre vraag in Keuringsdienst van Waarde: zit er dierlijk vet in wasverzachter?

Op dinsdag 13 juni gaat het in Keuringsdienst van waarde over de wereld van brood. Tarwe, water, gist en zout: brood is al duizenden jaren een doodsimpel recept. Maar nu zijn ze met dat brood gaan spelen. Ze voegen dingen toe, die broodnodig zouden zijn. Veldbonenmeel bijvoorbeeld. Maar waarom? Bekijk de promo van deze aflevering hieronder. Zie hierboven een Lang Leve De Liefde-video waarin te zien is dat er op een date heftig gepraat kan worden over brood.

Keuringsdienst van waarde is elke dinsdag rond 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's