Video: 71-jarige Nederlander vervolgd voor moord op 11-jarig Brits meisje in Frankrijk

Video: 71-jarige Nederlander vervolgd voor moord op 11-jarig Brits meisje in Frankrijk

Dinsdag 13 juni 2023 om 17:59

Een 71-jarige Nederlander, die zondagavond in Frankrijk op zijn buren begon te schieten en daarbij een 11-jarig Brits meisje dodelijk verwondde, zal worden aangeklaagd wegens moord. Het tragische incident vond plaats terwijl zowel de man als zijn vrouw onder invloed waren van alcohol en drugs.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>71-jarige Nederlander</em> vervolgd voor moord op <em>11-jarig Brits meisje</em> in Frankrijk Een 71-jarige Nederlander, die zondagavond in Frankrijk op zijn buren begon te schieten en daarbij een 11-jarig Brits meisje dodelijk verwondde, zal worden aangeklaagd wegens moord. Het tragische incident vond plaats terwijl zowel de man als zijn vrouw onder invloed waren van alcohol en drugs. Tekst gaat verder onder de video. Vervolgd voor moordTijdens het tragische incident op zaterdagavond werd het 11-jarige meisje fataal getroffen toen de Nederlander vanuit zijn raam opzettelijk het gezin onder vuur nam. Zowel de ouders, die zich ook in de tuin bevonden, werden eveneens geraakt door kogels. Het jongere zusje van slechts 8 jaar bleef gelukkig ongedeerd en werd in een staat van shock opgevangen door een behulpzame buurman. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: Nederlander die meisje (11) doodschoot aangeklaagd voor moord (video) Bekijk deze video » OM doet schokkende onthulling: moord op Peter R. de Vries had dag eerder moeten plaatsvinden Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: 71-jarige Nederlander vervolgd voor moord op 11-jarig Brits meisje in Frankrijk

Vervolgd voor moord
Tijdens het tragische incident op zaterdagavond werd het 11-jarige meisje fataal getroffen toen de Nederlander vanuit zijn raam opzettelijk het gezin onder vuur nam. Zowel de ouders, die zich ook in de tuin bevonden, werden eveneens geraakt door kogels. Het jongere zusje van slechts 8 jaar bleef gelukkig ongedeerd en werd in een staat van shock opgevangen door een behulpzame buurman.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's